Essayara mafkoeda episode 2
Door: Eddy & Arjenne
Blijf op de hoogte en volg EDAR
21 April 2016 | Marokko, Nador
Hij heeft getelefoneerd naar de commissaris van politie. Die heeft gevraagd om hem uitgebreid te excuseren tegenover ons. Het was een spijtig voorval. De agenten van dienst zijn op het matje geroepen, iedereen geeft toe dat er helemaal geen bord (geïmproviseerd of niet) stond. En (ik citeer): “Zeg hun dat ze alstublieft afzien van het schrijven naar de koning”.
De slotsom is dat de hoteluitbater waarschijnlijk zijn 200 dirham van de commissaris terugkrijgt, de commissaris van de agenten en de agenten, tja, die vinden er wel iets op.
Wat er ook van is, het verhaal van de Belgen en hun auto doet de ronde in Nador. Morgen zijn wij hier weg, maar ons verhaal nog lang niet.
Verder hebben we vandaag Nador verder verkend. Op de foto zie je één van de talrijke, gezellige straten van de stad.
22 April 2016 - 09:16
Olivier:
'auto weg', dit moet wel even spannend geweest zijn. gelukkig spreken jullie heel vlot Arabisch.
deel 2 van deze episode kan je allemaal in Marokko meemaken... -
22 April 2016 - 19:43
Chris Wolfs:
Ahlan, koel scheii tammam el aan!
Wauw wat een verhaal hé, precies ne film met Louis De Funes. Maar dan beter.
Mooie indrukwekkende zandroos hebben jullie daar. Ik ben weer vergeten hoe zoiets ontstaat, maar zal ni van één dag werk van de natuur zijn uiteraard. Ik wens jullie een veilige terugreis, met leuke belevenissen onderweg. Vergeet jullie dikke jas niet mee te brengen, hier begint de winter terug! Echt.
Tahajaati min
chris el awwal
22 April 2016 - 22:23
Frank En Linda:
Vanaf nu kan ik de berichten beter volgen,nu ik weet dat edar over jullie reis gaat .
Het verhaal van de weggesleepte auto het is alsof je nog in Leuven bent .
Nog veel reisplezier.
Groetjes
Frank en Linda -
23 April 2016 - 12:38
Hannele:
Dan hebben jullie pech gehad dat ze jullie auto weg geslepen hebben
Ik blij dat voor julie goed afgelopen is jullie auto is terug -
23 April 2016 - 12:39
Hannele:
Ik heb gisteren gaan werken maar ik had verlof